Krabičková dieta | FIT OFFICE menu
Krabičková dieta FITeat - Fit Office | Jím 3 jídla denně
|
Krabičková dieta FITeat - Fit Office | Jím 2 jídla denně
|
Trojpoměr makroživin |
Nutriční hodnota: |
ORIENTAČNÍ DENNÍ HODNOTY MAKROŽIVIN K VARIANTĚ FIT OFFICE
Varianta FIT OFFICE ( BMR ) |
SACHARIDY |
TUKY |
BÍLKOVINY |
5000 kJ / 1190 kCal |
140 g |
34 g |
75 g |
6000 kJ / 1430 kCal |
170 g |
40 g |
90 g |
7000 kJ / 1660 kCal |
200 g |
45 g |
100 g |
8000 kJ / 1900 kCal |
220 g |
55 g |
120 g |
9000 kJ / 2150 kCal |
255 g |
60 g |
135 g |
FIT OFFICE menu vychází z celodenní hodnoty krabiček FIT ponížené o hodnoty chodů vypuštěných zákazníkem. |
Co je Fit office menu ?
Fit office menu vychází z programu Fit.
Základní stravovací principy: Střídmost - pestrost a rozmanitost - barevnost - pravidelnost - pohoda
Obecné zásady racionálního stravování programu FIT:
obsahuje nutričně i kaloricky vyvážené jídlo s optimálním množstvím bílkovin, sacharidů a tuků, které jsou rozloženy do pěti denních porcí, aby hubnutí bylo co nejefektivnější.
- Počet porcí každý den by se měl pohybovat v rozmezí 3-5 (konkrétní číslo se odvíjí od metabolického typu jedince a konkrétní situace, kterou řešíme, což je potřeba vždy zohlednit. Navíc aby toto pravidlo fungovalo, je potřeba zajistit dostatečný časový odstup mezi jednotlivými porcemi, aby mělo tělo prostor vše strávit a zpracovat). Zajistíme tím efektivnější metabolické pochody v těle, ovlivní se celková glykémie a zlepší se distribuce energie. Celkově se toto mj. odrazí i na udržení normální tělesné hmotnosti.
- Dodržujte pravidelný příjem tekutin (nejlépe čistá voda = filtrovaná voda) – denně takové množství, aby odpovídalo individuálním požadavkům (= nic nepočítejte, protože výsledek je ovlivňován příliš mnoha faktory, které jsou číselně jako celek nevyjádřitelné). Tekutiny s obsahem cukru nebo jiných sladidel nejsou vhodné, stejně jako alkohol či stimulační nápoje.
- Jednoduše řečeno to znamená primárně úbytek tukových zásob, udržení nebo i navýšení podílu svalové hmoty, zdravější vzhled a pocit, zvýšení kondice... To se skládá z tréninkového a stravovacího plánu.